ICS Seminar: Expanding Chemistry

Integrated Chemicals Specialties B.V. organiseert op 8 en 9 november in Eindhoven voor de zesde keer de ICS Seminar & Exhibition “Expanding Chemistry”. Deze seminar dient als platform tussen klanten en leveranciers. Er zullen 24 presentaties gegeven worden en vele leveranciers zullen hun producten en diensten demonstreren.

Als leverancier van ICS en vertegenwoordiger van Lisam Systems zal Trade Wind ook aanwezig zijn om Lisam’s Environmental, Health & Safety (EH&S) systeem ExESS® te demonstreren. Ook demonstreren wij graag DeDoks, ons online distributiesysteem voor uw VeiliheidsInformatieBladen (VIB)/Safety Data Sheets (SDS). Vraag ook naar de mogelijkheid om het opstellen en updaten van uw VIB/SDS door ons te laten doen of laat ons uw labels en etiketten maken. U bent bij ons ook op het juiste adres voor opleidingen en trainingen op het gebied van wet- en regelgeving om veilig te kunnen werken.

Heeft u ook behoefte aan een bedrijfsbrede oplossing voor het creëeren, beheren en distribueren van GHS-conforme VIB/SDS en labels voor alle belangrijke commerciële markten? Bezoek dan onze stand!

Voor meer informatie: http://www.expandingchemistry.com/

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen