Trade Wind Workshops 2017

Mede ingegeven door reacties van onze klanten tijdens de ExESS® Usermeetings, organiseren wij op 30 november 2017 in Den Haag een 4-tal workshops, die klassikaal gevolgd kunnen worden.
Ochtendprogramma (0900-1230 uur; parallel)
1. Wet- en regelgeving (ReaCh, GHS, CLP en Vergiftigingen Informatie Centra)
Vooral bedoeld voor medewerkers die wat meer achtergrond informatie willen hebben over deze wetgevingen, de verbanden daartussen en de betekenis voor het opstellen van VIB’s.
2. ExESS® eSDS
Antwoord wordt o.a. gegeven op de vraag wanneer een eSDS verplicht is, waar de informatie vandaan komt en hoe je deze informatie in ExESS® verwerkt. Ook zal ingegaan worden op de GEIS en de SUMI.

Middagprogramma (1330-1700 uur; parallel)
1. ExESS® Basic
Voor de beginnende gebruiker die zijn kennis wil opfrissen of op zoek is naar nog wat meer handigheden.
2. ExESS® Advanced
Bestemd voor de gebruiker die meer wil kunnen met ExESS, bijv. nieuwe velden, nieuwe schermen en documenten wil maken of aanpassen of de opties optimaal wil gebruiken.

Aanmelden
Wij nodigen je van harte uit om je voor deze workshops aan te melden. Dit kan, vóór 16 november 2017. Per dagdeel vragen wij een bijdrage van €245 per deelnemer, waarbij de lunch is inbegrepen.

We verheugen ons je te zien op 30 november 2017!

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen