Over ons

Over Trade Wind

Trade Wind B.V. is actief sinds 1996 en heeft zich in 2002 volledig toegelegd op software en dienstverlening op het gebied van EH&S. Na de markt terdege te hebben onderzocht is gekozen voor de vertegenwoordiging van Lisam Systems, waarmee wij de rechten kregen om Lisam Omnis in Nederland op de markt te brengen.

Na de overname van de firma Hemmis kreeg Lisam Systems de beschikking over het EH&S systeem ExESS, een zeer uitgebreid, flexibel en state-of-the-art EH&S systeem waarmee de markt nog verder uitgebreid kon worden.

In 2010 startte Trade Wind met het opstellen en vertalen van VeiligheidsInformatieBladen (VIB’s) op verzoek van klanten. Inmiddels maken meer dan 200 klanten gebruik van deze dienstverlening.

DeDoks, hét internet-systeem voor de distributie van VIB’s zag in 2011 het daglicht en wordt door bijv. alle verffabrikanten en hun distributeurs ingezet.

Om de Amerikaanse markt te kunnen bedienen, hebben we in 2015 ons kantoor op Wall Street in New York geopend, van waaruit met name sales- en marketingactiviteiten worden ontplooid.
Onze missie:

EEN GEWAARDEERDE EN BETROUWBARE LEVERANCIER EN DIENSTVERLENER ZIJN OP HET GEBIED VAN EH&S

EN BOVEN UW VERWACHTING EN OP TIJD TE LEVEREN WAT WE BELOVEN

Ons team staat u graag ten dienste!

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen