Op deze pagina vindt u regelmatig nieuwe informatie over Trade Wind, ExESS, ontwikkelingen mbt ReaCH, CLP, enz.

SEPAWA CONGRESS 2020

Het jaarlijkse SEPAWA® CONGRESS is de belangrijkste ontmoetingsplaats van de wasmiddelen/ reinigingsmiddelen-, cosmetica- en geurindustrie in Europa. Het vindt plaats van 28-30 oktober 2020 in het Estrel Congress Center in Berlijn.

Met meer dan 150 lezingen en presentaties door gerenommeerde experts wordt u bijgepraat over de nieuwste onderzoeksresultaten en product innovaties. In de expositiehal staan meer dan 300 bedrijven klaar om de nieuwste producten, trends en know-how aan u te tonen. Bezoek onze stand om te weten wat Trade Wind voor u kan betekenen.

Meer informatie is te vinden op: https://sepawa-congress.de/en/.

Lees Meer

SAVE THE DATE: Landelijke Stoffendag 2020, 9 december, Ede

De Landelijke Stoffendag staat voor dit jaar gepland op woensdag 9 december 2020. Dit jaarlijks terugkerend evenement word wederom georganiseerd door branche-organisaties NRK, VVVF en NVZ, in samenwerking met MKB Nederland, VNO/NCW, producenten en gebruikers van gevaarlijke chemicaliën.

Noteer deze datum alvast in uw agenda. Wij hopen u weer bij onze Trade Wind-stand te mogen verwelkomen!

Dit bericht wordt aangevuld zodra meer informatie over het programma bekend is. Meer informatie over tickets, kijk op de Stoffendag website.

Ons verslag van de voorgaande editie kunt u hier teruglezen.

Lees Meer

SAVE THE DATE: Global Business Summit Europe 2021, 24-25 maart, Amsterdam

De volgende Global Business Summit Europe staat gepland voor 24-25 maart in Amsterdam. Uiteraard is Trade Wind weer van de partij. We hopen u daar in goede gezondheid aan te treffen!

Dit nieuwsbericht wordt aangevuld zodra er meer bekend is over het programma.

Vanwege de coronacrisis is de editie van dit jaar omgezet in een virtueel evenement op 9-10 september. Lees hier meer over.

Lees Meer

Global Business Summit Europe 2020, 9-10 september, virtual conference

Als trotse partner is Trade Wind verbonden aan deze tweedaagse zakelijke top op 25-26 maart 2020 in AmsterdamWegens de coronacrisis vindt dit evenement nu plaats als virtuele conferentie op 9-10 september 2020.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe duurzaam is uw strategie voor het beheer van chemicaliën?
  • Sourcing materials: de basis van uw strategie voor duurzaam chemicaliënbeheer;
  • Productie: zorgen voor best practices en de nieuwste kennis van chemicaliënbeheer op de fabrieksvloer;
  • Gebruikte chemicaliën: weten welke chemicaliën er in uw producten zitten en hoe u risico’s kunt beheersen;
  • Afval en recycling.

Meer informatie is hier te vinden.

Wij hopen u weer gezond en in levende lijve te zien op de volgende Global Business Summit Europe 2021 op 24-25 maart 2021 in Amsterdam!

Lees Meer

ExESS Workshops 2020

Na het succes van voorgaande jaren organiseren wij in samenwerking met ChemPros B.V. op donderdag 13 februari 2020 in Zeist wederom een 4-tal workshops, die klassikaal gevolgd kunnen worden.

Lees Meer

Landelijke Stoffendag 2019

Trade Wind & ChemPros-stand op de Landelijke Stoffendag 2019

Woensdag 11 december heeft de Landelijke Stoffendag 2019 plaatsgevonden op landgoed ReeHorst te Ede. Dit jaarlijks terugkerend evenement werd wederom georganiseerd door branche-organisaties NRK, VVVF en NVZ, in samenwerking met MKB Nederland, VNO/NCW, producenten en gebruikers van gevaarlijke chemicaliën.

Lees Meer

ExESS Usermeeting 2019

ExESS User Meeting Hilton Soestduinen Willem I Zaal
ExESS User Meeting 2019, Hilton Royal Parc, Soestduinen

De 10e ExESS Usermeeting heeft op 3 oktober 2019 plaatsgevonden in het Hilton Royal Parc te Soestduinen. Gebruikers en prospects ontmoetten er het team van Trade Wind B.V., ChemPros B.V. en vertegenwoordigers van Lisam Systems S.A.

De volgende onderwerpen waren besproken:

  • UFI code; het hoe, wat en voor wie.
  • nieuwe ABM waterbezwaarlijkheid; hoe het werkt in ExESS?
  • Chemspector; wat kan ik met deze nieuwe software van LISAM?
  • nieuwste ontwikkelingen van LISAM; wat is belangrijk voor de gebruiker?

Tot slot was er een plenaire sessie waar vragen, wensen en verbeterpunten rondom ExESS besproken werden.

Wij willen alle deelnemers graag bedanken en hopen dat jullie een mooie en leerzame dag gehad hebben. Graag tot volgend jaar!

Lees Meer

Landelijke Stoffendag 2018

Branche-organisaties NRK, VVVF en NVZ, organiseren in samenwerking met MKB Nederland, VNO/NCW, producenten en gebruikers van gevaarlijke chemicaliën, op woensdag 12 december de Landelijke Stoffendag 2018 op Landgoed de Reehorst te Ede.

Trade Wind is wederom als sponsor aanwezig met een stand bij dit jaarlijkse evenement. Deze unieke dag brengt alle actuele kennis over het veilig en verantwoord omgaan met gevaarlijke chemicaliën bij elkaar. Door middel van een informatiemarkt en een breed scala aan workshops gegeven door experts en ervaringsdeskundigen wordt u volledig op de hoogte gebracht van alle wijzigingen op het gebied van arbo-, milieu- en opslag- en transportregelgeving. Tot slot is er gelegenheid tot netwerken.

Wij hebben (een beperkt aantal) kortingskaarten ter beschikking. Interesse? Mail ons! Kijk ook op: www.stoffendag.nl.

Lees Meer

ExESS Usermeeting 2018

De 9e ExESS Usermeeting heeft op 14 mei 2018 plaatsgevonden in het Hilton Royal Parc te Soestduinen. Gebruikers en prospects ontmoetten er het team van Trade Wind B.V. en Tessa Desmet & Frans Lemaire van Lisam Systems S.A. Na een woord van welkom van Trade Wind directeur Harro Elsborg, werden de release-notes van ExESS 18.1 door het team van Lisam besproken en toegelicht. Deze presentatie werd gevolgd door de road map van Lisam, waarin toekomstige ontwikkelingen van Lisam en ExESS besproken werden. In Tips & Tricks ExESS gaf Chi Ho Tang van Trade Wind een korte demonstratie van handige slimmigheden en functies in ExESS 18.1 om de gebruiker nog efficiënter met de software om te laten gaan. Zoals in voorgaande jaren kwamen er vanuit het publiek volop input in de vorm van vragen, suggesties en discussiepunten in het onderdeel Q&A. Na afloop hadden de deelnemers een evaluatieformulier ingevuld en ons met een 8/10 beoordeeld waar we erg trots op zijn!

Wij willen alle deelnemers graag bedanken en hopen dat jullie een mooie en leerzame dag gehad hebben.

Lees Meer