Landelijke Stoffendag 2019

Woensdag 11 december heeft de Landelijke Stoffendag 2019 plaatsgevonden op landgoed ReeHorst te Ede. Dit jaarlijks terugkerend evenement werd wederom georganiseerd door branche-organisaties NRK, VVVF en NVZ, in samenwerking met MKB Nederland, VNO/NCW, producenten en gebruikers van gevaarlijke chemicaliën.

Trade Wind was samen met ChemPros B.V. als sponsor aanwezig met een gedeelde stand. Deze unieke dag bracht alle actuele kennis over het veilig en verantwoord omgaan met gevaarlijke chemicaliën bij elkaar. Door middel van een informatiemarkt en een breed scala aan workshops gegeven door experts en ervaringsdeskundigen werd men volledig op de hoogte gebracht van alle wijzigingen op het gebied van arbo-, milieu- en opslag- en transportregelgeving. Tot slot was er gelegenheid tot netwerken en hebben we vele bekende gezichten gesproken. We hopen u volgend jaar weer te zien!

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen