ExESS workshops 2020

Chemicaliën Wet- en Regelgeving in Europa
Bedoeld voor medewerkers die wat meer achtergrondinformatie willen hebben over ReaCh, GHS, CLP en Vergiftigingen Informatie Centra, de verbanden daartussen en de betekenis voor het opstellen van SDS’en.

eSDS in ExESS®
Blootstellingsscenario’s: wanneer en in welke mate zijn deze toe te voegen aan de SDS en hoe wordt deze informatie in ExESS verwerkt wordt tot een eSDS.

ExESS® Basic
We doorlopen een stappenplan voor het aanmaken van een nieuw SDS met behorende handige tips, leggen je uit hoe je UFI codes kan generen in ExESS en geven een korte demonstratie hoe je een PCN dossier kunt uploaden naar ECHA. Deze workshop is vooral geschikt voor de beginnende gebruiker.

ExESS® Advanced
Bestemd voor de gevorderde gebruiker die meer wil kunnen met ExESS, bijvoorbeeld schermen aanpassen en optimaliseren, velden indexeren om sneller te zoeken en SDS’en maken in eigen kleurstijl. Daarnaast volgt er uitleg hoe je UFI codes kan generen in ExESS en wordt kort gedemonstreerd hoe je een PCN dossier kunt uploaden naar ECHA. Tevens wordt de nieuwe ExESS-release 19.2 besproken.

Wij nodigen je van harte uit om je voor deze workshops aan te melden. Dit kan tot 3 februari 2020 via info@chemprosbv.nl.

De workshops vinden plaats tussen 9.30 en 16.00 uur. Een concrete dagindeling wordt pas opgesteld wanneer wij alle aanmeldingen binnen hebben en wordt na maandag 3 februari zo spoedig mogelijk gecommuniceerd. Wij streven ernaar de gekozen workshops zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten.

We verheugen ons je te zien op 13 februari 2020!

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen