Landelijke Stoffendag 2020, 9 december, online evenement

Vanwege de coronacrisis vindt de Landelijke Stoffendag dit jaar plaats als online evenement op woensdag 9 december 2020. Dit jaarlijks terugkerend evenement word wederom georganiseerd door branche-organisaties NRK, VVVF en NVZ, in samenwerking met MKB Nederland, VNO/NCW, producenten en gebruikers van gevaarlijke chemicaliën.

Ons verslag van de voorgaande editie kunt u hier teruglezen.

Workshops

Na de plenaire opening volgen twee rondes van workshops gevolgd door een lunchpauze met netwerkmoment en weer twee workshoprondes. Er is een keuze uit 19 workshops, waarvan u er 4 live kunt bijwonen. Vanwege de digitale aard van de workshops kunt u gegarandeerd deelnemen aan de workshops van u keuze. Bovendien kunnen deelnemers alle workshops achteraf terugkijken.

Kosten

Kosten voor deelname bedragen dit jaar een gereduceerd tarief van €75,- (excl. btw). Heeft u een kortingscode ontvangen, bijvoorbeeld omdat uw bedrijf lid is van één van de partners van de Stoffendag? Dan ontvangt u €25,- korting. Vraag uw branchevereniging om de kortingscode!

Meer informatie over kunt u vinden op de website van de Landelijke Stoffendag.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen