ExESS

ExESS Functionaliteiten

Met de ondernemingsbrede oplossing ExESS® van Lisam Systems creëert, beheert en distribueert u VeiligheidsInformatieBladen (VIB’s) en labels conform alle GHS-dialecten. ExESS maakt gebruik van een volledig geïntegreerde bibliotheek met zinnen voor regelgeving en transport, in meer dan 56 talen. De flexibele en schaalbare Microsoft .NET-technologie maakt ExESS tot een gebruiksvriendelijk en flexibel VIB- en distributieplatform met een meertalige gebruikersinterface en meertalige documentgeneratie.

ExESS Functionaliteiten

Industrie oplossingen

Lisam werkt nauw samen met de verschillende bedrijfstakken om hen op maat gesneden oplossingen voor EH&S te bieden. De betrokkenheid bij en relaties met toonaangevende brancheorganisaties wereldwijd heeft Lisam in staat gesteld om een aantal innovatieve, op maat gemaakte en geïntegreerde modules te ontwikkelen die de diverse industrieën helpt bij de dagelijkse naleving van wet- en regelgeving.

Overzicht Industrie-oplossingen

Registratie Gevaarlijke Chemicaliën

Volgens het Arbobesluit zijn bedrijven verplicht om de gevaarlijke stoffen die binnen het bedrijf aanwezig zijn, vast te leggen. Hiermee kan de blootstelling van de werknemers aan gevaarlijke stoffen worden beoordeeld. Het gaat hierbij om de aard van de blootstelling, de mate en de duur.

Overzicht Registratie Gevaarlijke Chemicaliën

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen