Werkplek instructiekaart

Werkplek instructiekaart: Veilig aan het werk met gevaarlijke stoffen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt met het maken van een WerkplekInstructieKaart? Een instructiekaart waar precies op is vermeld hoe u om dient te gaan met chemicaliën? Ga dan naar Trade Wind. Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het opstellen, maken en vertalen van documentatie over chemicaliën op de werkplek. Heeft u een onderneming waar wordt gewerkt met chemische stoffen? Dan heeft u veel expertise nodig om de voortdurend veranderende wetgeving bij te kunnen houden. Bij Trade Wind maken we het u gemakkelijk met een instructiekaart voor op de werkplek. Die kunnen we volledig voor u maken. U kunt ook kiezen voor het gebruik van de door ons ontwikkelde software. Deze software gebruikt u om zelf de juiste documenten te kunnen maken. Bijvoorbeeld een instructiekaart voor op de werkplek. Deze kunnen eventueel real-time via het intranet worden opgevraagd.

Waarom Trade Wind voor het maken van een werkplek instructiekaart?

Bij Trade Wind zijn we ervaren in het omgaan met veiligheidsvoorschriften voor op de werkplek. We zorgen dat onze kennis altijd actueel is. Zijn er wijzigingen in de wet- en regelgeving? Wij zijn er voortdurend mee op de hoogte. Sommige bedrijven hebben incidenteel te maken met chemicaliën. Uiteraard moet ook op die werkplek worden voldaan aan de wettelijke normen. Daar kunt u Trade Wind prima voor inschakelen. Wij kunnen namelijk alle vereiste documentatie voor u opstellen en leveren. U heeft er dan zelf geen omkijken naar.

We hebben alleen de specificaties van u nodig. Wij kunnen daarmee de instructiekaart gericht en correct maken en leveren. Heeft u wat vaker te maken met chemicaliën? Dan kan het de moeite waard zijn om gebruik te maken van onze software. We leggen u graag persoonlijk uit op welke manier u in de praktijk het beste uitkomt.

Een instructiekaart voor het buitenland

Een flink aantal bedrijven schakelt ons in om te zorgen dat de documentatie ook geschikt is om mee te werken in het buitenland. Momenteel bieden we ondersteuning in meer dan 52 talen. Hierbij maken we de documentatie compleet in orde. Het gaat dan bijvoorbeeld om vertaling van de volgende documenten:

  • Opstellen van VIB’s
  • Etiketten maken
  • Chemical Safety Report (CSR)
  • Extended SDS, Excel, Txt & XML export
  • Afgeleide wettelijke en logistieke rapportages

Contact over de werkplek instructiekaart

Trade wind is bereikbaar op telefoonnummer +31(0)70-214 13 40. Ons e-mailadres is info@twnl.nl. Wij helpen u met een werkplek instructiekaart en meer.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen