SDS

Veiligheid via Trade Wind

Zoekt een professioneel bedrijf dat voor u een SDS (Safety Data Sheet of VeiligheidsInformatieBlad) op kan stellen? Dan is Trade Wind uw partner. Wij maken, vertalen en distribueren onder andere uw SDS-en/ VeiligheidsInformatieBladen (VIB’s) en WerkplekInstructieKaarten (WIK’s). Gezien u ons al gevonden heeft, bent u zich er duidelijk van bewust dat het op orde maken – en houden – van een veilige werkomgeving voor u en voor uw klanten van groot belang is. Niet alleen omdat dit wettelijk verplicht is. Maar ook omdat u er zeker van wilt zijn dat elke medewerker zijn werk veilig, zeker en zorgeloos kan uitvoeren. Lees snel verder om te lezen wat wij kunnen betekenen voor het creëren van deze veilige werkomgeving.

Als wij uw SDS/VIB maken

Elk bedrijf dat chemicaliën in de handel brengt moet een correct en actueel SDS leveren bij het product. Trade Wind is op de hoogte van de laatste wettelijke wijzigingen. Het is dus erg verstandig uw veiligheidsdocumenten op te laten stellen door onze vakmensen. Maar dat is niet het enige dat we doen. Zo vertalen wij uw SDS-en graag of zetten deze om in het juiste GHS dialect. Voor deze outsourcing hebben wij slechts enkele gegevens van u nodig. Als u bij ons de formulering, de gegevens over de grondstoffen en de fysische eigenschappen aanlevert, dan vertalen wij deze informatie naar een complete SDS/VIB. In het veelgebruikte GHS-EU (CLP) of ieder ander gewenst GHS dialect. Wij kunnen uw SDS namelijk in meer dan 50 talen leveren. En dit aantal groeit nog steeds. Uiteraard kunnen wij ook andere documenten, zoals WerkplekInstructieKaarten, Technische Databladen of Etiketten, voor u opstellen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Of maak direct een afspraak.

Alle GHS-dialecten

Zoals gezegd kunnen wij een SDS opstellen in meer dan 50 talen en alle GHS-dialecten. Hierbij een greep uit de mogelijkheden:

  • GHS-EU (CLP), de Verenigde Staten en Canada
  • China, Japan en Korea
  • Thailand, Taiwan en Singapore
  • Australië en Nieuw Zeeland
  • Turkije (SEA). Mexico en Brazilië

Zijn de documenten klaar? Dan leveren ze bij u aan in .PDF of .doc. Op die manier kunt u ze zelf eventueel nog bewerken. Heeft u interesse in deze dienst? Neem dan contact met ons op.

Bereikbaarheid

Kortom, of u nou een document opgesteld wilt hebben of meer wilt weten over de wettelijke regelingen: Trade Wind is uw partner. Maak een afspraak via +31(0)70-214 13 40. Of mail uw vragen of verzoek naar info@twnl.nl. Trade Wind maakt, vertaalt en distribueert graag uw MSDS.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen