VIB

Voor een veilige werkomgeving

Bent u op zoek naar een bedrijf dat software levert voor het maken, vertalen en distribueren van VeiligheidsInformatieBladen (VIB’s)? Dan bent u bij Trade Wind aan het juiste adres. Wij ondersteunen ondernemingen en instellingen die te maken hebben met chemicaliën. In die bedrijven is het zeer van belang dat er een veilige werkomgeving gecreëerd is en dat voldaan wordt aan de wettelijke vereisten. Bijvoorbeeld ten aanzien van informatievoorziening. Een voorbeeld daarvan zijn de VIB’s. Lees snel verder om meer te weten te komen over wat Trade Wind hierin voor u kan betekenen.

Wat wij nodig hebben om VIB’s te maken

Gezien het enorme belang van VIB’s, lijkt het wellicht een grote klus deze te laten maken. Dit valt echter reuze mee. Wij hebben van u enkel het volgende nodig. De formulering, gegevens over de grondstoffen en de fysische eigenschappen. Naast deze dienst leveren wij ook nog twee producten. Hiermee kunt u zelf aan de slag. Met de flexibele software Lisam ExESS kunt u eigenhandig uw VIB’s opstellen. Ook het bijbehorende Datamanagement en Rapport beheer dragen zeer veel bij tot het makkelijke gebruik van de software.

Daarnaast is er nog het van onze eigen makelij DeDoks. Dit is een volledig via het internet werkend systeem. U hoeft dus geen software te installeren. Hiermee regelt u de gehele distributie van uw VIB’s. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van DeDoks

Hierbij nog enkele extra voordelen van ons eigen product DeDoks:

  • Volledig automatische verzending van de VIB’s en ev. nieuwe versies
  • Na downloaden automatisch in distributielijst
  • Elke wijziging is direct via de mail zichtbaar
  • Naadloos aan te sluiten op eigen website
  • 24/7 beschikbaar
  • Betaalbaar

In diverse GHS-formats

Zoals gezegd kunt u bij ons terecht voor het maken en vertalen van VIB’s. Maar wat u wellicht nog niet wist, is dat wij bij Trade Wind VIB’s kunnen vertalen naar ieder gewenst GHS dialect. Op basis van de door u geleverde informatie, kunnen wij uw documenten bovendien vertalen in meer dan 52 talen. En dit aantal groeit nog steeds. Uiteraard zit de GHS-EU (CLP) daar ook tussen. Verder kunnen wij ook andere documenten, benodigd voor de detergenten richtlijn, werkplekinstructiekaarten, technische databladen of etiketten, voor u opstellen.

Contactgegevens

Interesse in onze diensten of producten? Maak dan een afspraak met ons. Bel hiervoor naar telefoonnummer +31(0)70-214 13 40. Of stuur een e-mail naar info@twnl.nl.

Trade Wind, de oplossing voor uw VIB’s.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen