Veiligheidsinformatieblad opstellen, vertalen of distribueren?

Wij maken graag uw VIB

Trade Wind is graag uw partner in het het maken, vertalen en distribueren van uw VeiligheidsInformatieBlad (VIB). Wij zien als geen ander het belang van deze documenten voor ondernemingen en instellingen die te maken hebben met chemicaliën. Wilt u de realisatie en het beheer van uw VeiligheidsInformatieBladen in eigen handen hebben? Dan zijn onze producten de oplossing voor u. Lees snel verder of maak direct een afspraak.

Onze mogelijkheden voor uw VeiligheidsInformatieBlad

Wilt u dat wij uw VeiligheidsInformatieBlad voor u opstellen, vertalen of distribueren? Dan hebben wij enkel een beetje informatie van u nodig. Lever bij ons de formulering, de gegevens over de grondstoffen en de fysische eigenschappen aan. Dan maken wij er een actueel en correct VeiligheidsInformatieBlad in. In welk GHS dialect u maar wenst. Wij kunnen de gegevens bovendien vertalen naar meer dan 52 talen. Waaronder uiteraard het veelgebruikte GHS-EU (CLP). Maar ook voor bijvoorbeeld voor de Verenigde Staten, China, Japan en Thailand kunnen wij de juiste documenten opstellen.

Zelfstandig beheren

Zoals gezegd heeft u bij Trade Wind ook de optie uw VeiligheidsInformatieBladen zelf op te stellen. Ten eerste is er de software Lisam ExESS. Dit uiterst flexibele systeem maakt het u mogelijk zelfstandig uw documenten te maken. Bovendien kunt u hiermee ook de distributie en het beheer zelf regelen. Dit kan via de features Datamanagement en Rapport beheer. Daarnaast beschikt deze software over nog vele andere mogelijkheden, welke we graag met u bespreken. Ons tweede product op het gebied van distributie is ons eigen DeDoks. Dit programma draait op het internet. Geen software-installatie nodig dus. Ook via dit programma kunt u de distributie eigenhandig regelen. Neem bij interesse contact met ons op.

Voordelen van ons internetprogramma

DeDoks biedt u verder nog:

  • Verzending via uw ERP kan volledig geautomatiseerd geschieden
  • Nieuwe versies worden automatisch verzonden
  • Gedownload VeiligheidsInformatieBlad verschijnt automatisch in een distributielijst
  • Elk gewijzigd document is direct via de mail zichtbaar
  • Ons internet programma sluit naadloos aan op uw eigen website

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0)70-214 13 40 of e-mailadres info@twnl.nl.

U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken met Trade Wind. Uw partner voor het maken, beheren en distribueren van uw VeiligheidsInformatieBladen.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen