Veiligheidsinformatieblad gevaarlijke stoffen

Veiligheidsinformatieblad gevaarlijke stoffen

Als bedrijf dat werkt met chemicaliën, begrijpt u het belang van actuele en correcte VeiligheidsInformatieBladen voor de gevaarlijke stoffen. Trade Wind deelt dit met u. Daarom is onze specialisatie het maken, vertalen en distribueren van onder andere een VeiligheidsInformatieBladen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wettelijke wijzigingen. Als u ons inschakelt voor uw documenten omtrent de gevaarlijke stoffen waarmee u werkt, dan weet u zeker een document te ontvangen dat bijdraagt aan een veilige werkomgeving. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en producten.

Hoe stellen wij een VeiligheidsInformatieBlad gevaarlijke stoffen op?

Als u er voor kiest door Trade Wind een VeiligheidsInformatieBlad op te laten stellen, dan behoeven wij enige informatie over de gevaarlijke stoffen waar uw bedrijf mee werkt. Zo ontvangen wij graag de formulering, de gegevens over de grondstoffen en de fysische eigenschappen. Als wij die informatie ontvangen hebben, maken wij er een actueel en correct VeiligheidsInformatieBlad gevaarlijke stoffen van. Deze leveren wij u vervolgens aan in .PDF- of .doc-format. Zo kunt u zelf eventueel nog enkele punten wijzigen. Wilt u graag volledig beheer over het ontwerp en de distributie van uw VeiligheidsInformatieBladen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment producten.

Doe alles zelf

Als u liever alles zelf doet aangaande de documentatie van gevaarlijke stoffen, dan ondersteunt Trade Wind u graag door het juiste product aan te bieden. Bij ons vindt u twee producten. Met de software Lisam ExESS kunt u zelf een VeiligheidsInformatieBlad maken, beheren en distribueren. Omdat de software uiterst flexibel is, werkt het zeer ideaal. Ook de extra features, zoals Datamanagement en Rapport beheer, maken het handhaven van uw veilige werkomgeving erg eenvoudig. Daarnaast bieden wij nog ons eigen internetprogramma DeDoks aan. Hiermee kunt u makkelijk de distributie van uw documenten regelen. Het programma verzendt daarnaast automatisch vernieuwingen en wijzigingen in de VeiligheidsInformatieBladen. En het is naadloos aan te sluiten op uw eigen website. Neem contact met Trade Wind op voor meer informatie.

In meerdere GHS dialecten beschikbaar

U weet, als u met gevaarlijke stoffen werkt, is het maken en verzenden van  VeiligheidsInformatieBladen essentieel. Dit document moet voor iedereen te begrijpen zijn. Daarom vertalen wij het graag in meer dan 52 talen en alle GHS dialecten.

Interesse?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer +31(0)70-214 13 40. Of stuur een mail naar e-mailadres info@twnl.nl. Maak een afspraak met Trade Wind. Wij helpen u graag aan een VeiligheidsInformatieBlad gevaarlijke stoffen.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen