Trade Wind Workshops 2018

Na het succes van vorig jaar organiseren wij op 12 november 2018 in Vianen wederom een 4-tal workshops, die klassikaal gevolgd kunnen worden.


Ochtendprogramma (0930-1230 uur; parallel)
1. Wet- en regelgeving (ReaCh, GHS, CLP en Vergiftigingen Informatie Centra)
Vooral bedoeld voor medewerkers die wat meer achtergrondinformatie willen hebben over deze wetgevingen, de verbanden daartussen en de betekenis voor het opstellen van VIB’s.
2. ExESS® eSDS
Antwoord wordt o.a. gegeven op de vraag wanneer een eSDS verplicht is, waar de informatie vandaan komt en hoe je deze informatie in ExESS® verwerkt. Ook zal ingegaan worden op de GEIS en de SUMI.

Middagprogramma (1330-1630 uur; parallel)
1. ExESS® Basic
Voor de beginnende gebruiker die in een beperkt aantal stappen een VIB opgesteld wil kunnen opstellen.
2. ExESS® Advanced
Bestemd voor de gevorderde gebruiker die meer wil kunnen met ExESS, bijvoorbeeld nieuwe velden, nieuwe schermen en documenten wil maken of aanpassen of de opties optimaal wil benutten. Tevens wordt de nieuwe ExESS-release 18.2 besproken.

Aanmelden
Wij nodigen je van harte uit om je voor deze workshops aan te melden. Dit kan, uiterlijk 5 november 2018. Per dagdeel vragen wij een bijdrage van €245 per deelnemer, waarbij de lunch is inbegrepen.

We verheugen ons je te zien op 12 november 2018!

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen