PubliChem

PubliChem

Artikel 31 van REACH schrijft o.a. voor dat u uw klanten in het bezit stelt van een VeiligheidsInformatieBlad  (VIB of SDS)  uiterlijk op de datum waarop u de stof of het mengsel aan hem levert. Bovendien moet u in het geval het VIB wijzigt, deze nieuwe versie verzenden aan de klanten die het product minder dan 12 maanden geleden hebben afgenomen.

M.b.v. PubliChem kunt u uw VIB’s opslaan, verzenden en archiveren. Al dan niet gekoppeld aan uw ERP-systeem verzendt PubliChem uw documenten aan de  klanten die het nog niet eerder ontvingen. Is er een nieuwe versie van het VIB? PubliChem stelt vast welke afnemers het product de afgelopen 12 maanden hebben afgenomen en verzendt het VIB automatisch. PubliChem combineert een zeer rijke functionaliteit (documenten in alle soorten en maten, instelbare talen, uitgebreide logging en import mogelijkheden) aan een duidelijke en gebruiksvriendelijke gebruikers-interface.

Wilt u ook met u leveranciers op een handige en transparante wijze communiceren over de VIB’s die u van hen wilt ontvangen? Een PubliChem-versie is voor uw leveranciers gratis te installeren.

PubliChem werkt via het internet, dus geen installatie binnen uw organisatie, maar stabiel en eenvoudig toegankelijk in de Cloud.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen