ExESS Veiligheid op de werkplek

ExESS Veiligheid op de werkplek

Het voorkomen van arbeidsongevallen en verwondingen en het bevorderen van een veilige en gezonde werkplek is belangrijk voor alle werkgevers. Echter, het beheer van de informatie met betrekking tot veiligheidsinstructies en noodmaatregelen kan moeilijk en tijdrovend zijn. Door de reeds langdurige samenwerking met de chemische industrie biedt Lisam Systems een effectieve en betaalbare oplossing, die u in staat stelt om inzicht en controle over deze gegevens te krijgen en te behouden.

De ExESS® werkplekveiligheid oplossing beheert de benodigde informatie in één centrale database en biedt de mogelijkheid om bibliotheken, rapportages en algoritmen vast te leggen en te beheren. Het genereert snel en eenvoudig documenten die de geadviseerde werkwijze m.b.t. chemicaliën en gevaarlijke stoffen alsmede de passende beschermende maatregelen beschrijven, alsook de te nemen maatregelen in noodgevallen.

Kenmerken ExESS Veiligheid op de werkplek

  • Maakt gebruik van MS-Word, MS-Excel en MS-Access-toepassingen.
  • Genereert interne handleidingen voor personeel dat in contact komt met chemische stoffen op de werkvloer.
  • Kan meerdere instructies geven voor één stof.
  • Zorgt voor automatische selectie van pictogrammen.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen of reacties naar aanleiding van uw bezoek aan onze website of wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail of bel ons.

Contact opnemen Direct bellen